Ontdek Omroep.nl

TROS TV Show

|Gastenboek

Plaats een reactie in het gastenboek

* - Deze velden zijn verplicht

*  
 
*  
*  
*  
Geschreven op 10-01-13 17:32 door A.W.A Loyen

Wilt U svp zo vriendelijk zijn om het interview over Intouchables in uizending gemist te plaatsen.? Alvast bedankt

Geschreven op 09-01-13 16:32 door keti bisha

Zojuist de herhaling van de TV Show gezien. Tijdens de interview met Mrs. Madeleine Albright, wordt er gezegd dat zij medeverantwoordelijk was voor het bombarderen van Kosovo... "waarbij systematisch moslims werden vermoord. Hij noemt ook een cijfer 8000 duizend ?!
Even voor de duidelijkheid. De beslissing was om in ServiŽ, en ook op Servische militaire doelen die in Kosovo aanwezig waren te bombarderen. Bovendien, tijdens de oorloog in Kosovo was er wel sprake van etnische zuivering, maar het ging niet om moslims maar om etnische Albanezen. De doden waren meer dan 8 duizend.

Geschreven op 09-01-13 00:13 door Cynthia Kenswil

Beste Ivo Niehe,
Ik ben al jaren een trouwe fan van de TrosTv Show! Woon in Suriname en bekijk het via BVN.
Wilt U aub de uitzending over de film Untouchables, het vraaggesprek, voor ons plaatsen in 'uitzending gemist?' Was bizonder teleurgesteld dat het
er niet is. Ik bekijk de uitzendingen vaak enkele keren.Bravo voor jou!

Geschreven op 08-01-13 18:18 door Frans van Eijck

Geachte Heer Niehe,
Mevrouw Sandy Marquette uit Chicago schreef op 10 oktober 2000 een openbare brief van 22 pagina's over de toenmalige situatie in het voormalig Joegoslavie aan Dr. Simon Wiesenthal.
Zij vraagt Wiesenthal of hij haar zorgen geheel of gedeeltelijk weg kan nemen over wat er in Joegoslavie, mede onder leiding van prominente Amerikaanse Joodse politieke leiders, gebeurd.
Al deze leiders zijn met name genoemd. Als mrs Albright stelt dat zij eerst, tijdens of omtrent het signeren van haar boek in Praag, er achter is gekomen dat zij van joodse afkomst was is het twijfelachtig of zij de waarheid spreekt. Immers Sandy Marquette heeft dit ruim 12 jaar geleden al gepubliceerd.
Graag spreek ik de hoop uit dat uw bedrijf niet onderinvloed staat van"Ruder Finn Global Public affairs" uit Washington wiens directeur James Harff toegaf dat hij contracten had metde Kroatische, Bosnische en Amerikaanse regering, om publicaties over de balkanoorlog de Serven in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen.
Frans van Eijck

Geschreven op 06-01-13 23:53 door Irene Krivkova

Geachte heer Niehe,
In uw vraaggesprek met mrs Albright is mrs Albright niet althans niet geheel eerlijk geweest,.
Ik wil u alleen al wijzen op het feit dat zij stelde dat zij bedreigd was in Praag.
Dat is niet juist. Zij is nooit daar bedreigd geweest. Degenen die naar haar toegingen waren ten eerste geen Serviers, maar Tsjechen, en bovendien vroegen zij of zij dat boek zelf had gemaakt, op haar bevestigend antwoord vroegen zij haar om een poster te tekenen, omdat zij dat ook zelf had gedaan,wantzijn t mede door haar invloed bij bombardementen Serviers omgekomen, maar ja, Albright vergeet maar liever door wie zij kon ontsnappen/ Vraagt u Albright eens of zij echt eens eerlijk wil zijn. De gehele gang van zaken in boekwinkel Luxor te Praag .kunt u in het geheel zien op Youtube: autogramiada Albright deo Luxor.
Ook datgene wat u zelf stelde over Srebenica klopt niet althans niet geheel. u kunt daarover informatie vinden in het boek Sebrenica juli 1995 op zoek naar de waarheid ISBN 978.86.83643.79.0, maar waarschijnlijk wordt de warheid ook weer niet nagevraagd. U zou eens een gesprek moeten voeren met o.a. Milivoje Ivanisevic. Zal wel niet gebeuren.
Ik zal ook op deze email wel geen antwoord krijgen, maar u kunt dan toch later niet zeggen dat u over het bovenstaande niets hebt geweten, want ik heb het u aangezegd.
Irene Krivkova

Geschreven op 06-01-13 22:30 door D. Kostic

Incident caused by Madeleine Albright in Prague - the way Ivo presented it on January 6th is simply not correct. No Serbs were involved. All details are available on you tube. I would appreciate better preparation using the facts.

Geschreven op 06-01-13 22:22 door Mrcela Mendoza

Ivo het niveau van het programma zakt steeds verder weg. Is het niet beter om te stoppen?

Geschreven op 06-01-13 22:10 door pavle trkulja

Beste,

Laat ik u even attent maken op het volgende.. Ivo Niehe maakte vanavond, tijdens zijn gesprek met Madeleine Albright, een gigantische fout. Een fout die wellicht door geen enkele kijker opgemerkt is, op mijzelf na. Desondanks voel ik me geroepen dit aan te kaarten.
Hij gaf achtergrond informatie over een groep Servische demonstranten die verleden jaar in Praag demonstreerden tegen Ivo's gesprekspartner van vanavond. De ServiŽrs demonstreerden volgens Ivo tegen Madelein's goedkeuren aan de bombardementen op Servische stellingen in Kosovo. Deze bombardementen zouden zijn gehouden om de massamoord op 8000 moslim mannen tegen te houden!!
Ivo, schaam je! Je hebt Srebrenica (BosniŽ 1995, waar dit zou zijn gebeurd) en het bombardement op haar buurland ServiŽ in 1999 door elkaar gegooid. De bombardementen op ServiŽ hebben daar niets, maar dan ook echt niets mee te maken! Haal geen appels en peren door elkaar, zwijg over zaken als je merkt dat ze als vraagtekens op je tong liggen!

Vriendelijke groeten,

Pavle Trkulja

Geschreven op 06-01-13 22:07 door Joop van Bree

Ivo moet in een intervieuw niet met zijn benen over elkaar gaan zitten zoals bij Madelaine Albright.

Geschreven op 06-01-13 21:32 door Danny Pape

Kan iemand mij alstublieft helpen aan de uitzending over intouchables gaarna mailen of zo met een link of de uitzending ?? Please dannyrianne@gmail.com

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten