Ontdek Omroep.nl

TROS TV Show

|Gastenboek

Plaats een reactie in het gastenboek

* - Deze velden zijn verplicht

*  
 
*  
*  
*  
Geschreven op 27-01-13 21:48 door Hans van Geluk

Geachte heer Niehe, vaak kijken mijn vrouw en ik naar uw tv programma TV show op reis. Ik wil u vragen of het mogelijk is om een keer in uw programma het te hebben over Havasi. Dit is een beroemde pianist uit Hongarije en ik heb hem vorig jaar zien optreden in Hongarije. Met name het nummer freedom (later nog meer kippenvel bij de clip) vond ik geweldig. Misschien is Havasi al wel eens eerder bij u in het programma geweest, maar misschien ook niet en vind u het een leuk idee.
Vriendelijke groet,
Hans van Geluk

Geschreven op 22-01-13 03:54 door Felix Aarts

Als kind heb ik een aflevering van de TV show gezien waar Ivo Niehe een Fransman interviede met een grote auto colectie, deze man had een racebaan in zijn achter tuin en vloog met zijn helikopter naar zijn kantoor waar hij een ferrari in zijn kantoor had staan. Weet iemand wie deze man is of was en of deze uitzending ergens online tezien is. Dit moet in de 80er jaren geweest zijn.

Geschreven op 21-01-13 15:54 door Teunis Hus

Geachte heer Niehe,
als fans van uw programma is het ons een aantal jaren gelukt uw TV Show-opnamen in Weesp bij te wonen. Het meest zijn ons daarvan bijgebleven Julio Iglesias (mijn vrouw) en Dolly Parton (ondergetekende). Vooral het muziek maken op haar nagels zie ik nog zo voor mij. Wij houden ons indien mogeijk gaarne aanbevolen voor een zitplaats op uw tribune. Rest ons u nogmaals te complimenteren voor uw interessante en onderhoudende programma. Met vriendelijke groet, Wil & Ton Hus,

Geschreven op 21-01-13 11:50 door peter jansen

ontroerend uw intro over vader, zoon en mus, afgelopen zondag

Geschreven op 21-01-13 10:31 door Ina Rozema

Ik mag de tv show altijd graag zien.Nu heb ik een vraag.Zou het mogelijk zijn om te proberen om David Bowie in de show te halen?Zijn nieuwe single is geweldig en ik zou graag(en ik denk velen met mij)willen weten hoe het met hem is.Ik ben een groot fan .

Geschreven op 16-01-13 21:22 door Loes Rooda

Goedenavond jammer dat je de uitzending van 13 januari niet terug kan zien ik hoorde dat er ene Kelly in dit progamma was ik wilde vragen of ik haar e-mail kon krijgen want ik wil graag in contact komen met Kelly ik ken haar van mijn werk en ik weet dat ook zij in zuidafrika gewoond heeft ik zelf ook namelijk ik hoop iets te horen ik weet anders niet hoe haar te vinden hartelijk dank groetjes Loes Rooda.

Geschreven op 16-01-13 19:29 door Ingrid Huijser

De bammetje van Van der Leegte
Een fascinerende uitzending was het: de tv show van afgelopen zondag. Met name het interview met Wim van der Leegte trok mijn belangstelling. Een aimabele, gedreven man die een bedrijf wist uit te bouwen waar je u tegen zegt. Toch zat er in de uitzending een moment waarbij ik een flink gevoel van plaatsvervangende schaamte kreeg. Dat kwam niet door Van der Leegte, nee het was Niehe zelf die uit de bocht vloog. De interviewer wilde hoe dan ook aantonen dat Van der Leegte -ondanks zijn quote 500 notering- zo gewoon is gebleven (en daarmee sympathiek), want dat scoort bij de kijker, weet ook Niehe. Hij bleef Van der Leegte maar doorzagen over zijn lunch: hele gewone boterhammetjes. Een tenenkrommende scene ontvouwde zich toen de arme geïnterviewde moest aantonen dat hij ook echt bammetjes bij zich had, en het werd nog schaamtelozer: ook het beleg moest getoond. Als communicatieprofessional gingen bij mij de raderen meteen draaien. Ik zag voor me hoe de redacteur van de TVshow daags voor de uitzending nog even contact had met de communicatieadviseur van Van der Leegte: ‘ Vergeet de boterhammen niet mee te geven, nee, liever geen pesto zalm erop, Friese nagelkaas is uitstekend, schouderham of palingworst is ook uitstekend. Boterhamtrommeltje? Heeft hij niet, hij eet toch altijd buitenshuis, doe maar een cellofaantje of zo eromheen, komt goed.’
Wat mij betreft een doorzichtig stukje emo-tv. Echt indruk zou het hebben gemaakt als we na het interview Van der Leegte weg zagen rijden in een tweedehands Volvootje op weg naar zijn Vinex tussenwoning. Maar ja, de goede man woont in een kapitaal landhuis en heeft een omvangrijke paardenhouderij als hobby, en het zij hem van harte gegund.
Ivo, blijf voortaan uit de broodtrommel van je gast, want daar krijg ik zo’n buikpijn van.
Ingrid Huijser
ingrid.huijser@gmail.com

Geschreven op 14-01-13 18:36 door Karin Jongsma

Geachte heer Niehe,

Heel jammer dat de uitzending niet meer te zien is op Uitzendinggemist. Vooral omdat de door u uitgenodigde Kelly haar schoonfamilie en vrienden in het buitenland de uitzending nu niet kan laten zien, wat zij wel graag willen.
Is er een mogelijkheid om het anders aan te bieden?
Met vriendelijke groet.

Geschreven op 14-01-13 11:29 door Jacques Huisman

Op onze rondreis door Californie
Ontmoeten wij Vivian Brown en haar zuster Marian !
DE San Francisco Twins die jij ook in je uitzending had.
Uit San Fransico vernam ik zojuist dat Vivian overleden is.
Jammer voor het straatbeeld van San Francisco.

Both will remain forever a San Francisco institution. RIP

Geschreven op 13-01-13 22:21 door Johan Karstens

Wat een spot en spot goedkoop programma. Dit noem ik echt meeliften op het succes van een ander. Eerst Boer zoekt vrouw toen heb ik hem direct ergens anders op gezet en u weer All you need. Ik heb dus weer uitgezet. Verzin een keer zelf wat Niehe!!!!!!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten