Ontdek Omroep.nl

TROS TV Show

|Actueel

Zondag om 21.20 uur

Uitzending 3 augustus, 22.05 uur, Ned.1 (herhaling)

Modeontwerper Jan Taminiau is onder andere bekend door zijn door de pers bewonderde jurken voor Koningin Máxima. Ivo Niehe bezoekt hem in zijn atelier in Baambrugge en vraagt hem hoe onze Koningin, maar ook bekende popsterren als Beyoncé en Lady Gaga bij hem terechtkomen.

Verder bezoekt Ivo in Los Angeles de wereldwijd succesvolle uitgever Benedikt Taschen. Taschen heeft in zijn catalogus boeken die in prijs variëren van 9 tot wel 50.000 euro. Sommige van zijn boeken wegen zelfs 35 kilogram. Ook is de uitgever verantwoordelijk voor titels als ‘The Big Butt Book’ en ‘The Big book Of Breasts’. Taschen woont in een soort vliegende schotel in Hollywood en heeft de meest geweldige verhalen over zijn contacten in Nederland.  

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook het 33e seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.

Uitzendingen TV Show terugkijken!

Sinds kort zijn de uitzendingen van de TV Show via uitzending gemist en via onze player rechts terug te zien. (onder voorbehoud uitzonderingen)

Helaas is de uitzending van 30 maart een uitzondering wegens rechten. Dus NIET terug te zien.

Muziek TV Show

We krijgen veel vragen over de gebruikte muziek in de TV Show. Voor een overzicht van de gebruikte muziek, klik hier.

In de webwinkel:

Neem een kijkje in de TROS-webwinkel voor meer Ivo Niehe.

Laatste reacties

28-07-2014 11:30 door max

Weet iemand welke klassieke piano muziek er werd gebruikt in t portret van aznavour?

24-05-2014 23:16 door Annemiek Van der Tol

Ivo Wat een mooie. Indrukwekkend gesprek met Wubbo Ockels. Zal er veel uit onthouden. Zeer leerzaam. Zal Wubbo steeds in gedachte houden als een super mens. Mijn condoleances gaan uit naar de Fami...

23-05-2014 01:01 door Martin

Ivo, ontroerende uitzending met Wubbo, pracht mens. Peace Wubbo

21-05-2014 17:34 door Ingrid ter Beek

Heel indrukwekkend dit intervieuw!!!! helaas geen volgend jaar meer. Vandaag in het condoleance boek geschreven bij Space Expo mijn vorige werkplek. R.I.P Wubbo

19-05-2014 16:52 door Corry Hoek

Hartelijk dank, Ivo, voor de respectvolle uitzending over Wubbo Ockels. Wat een fantastisch mens, een doorzetter. Helaas heeft hij het niet gered. Mijn condoleances voor de familie en zijn vrienden...

Twitter

Ik vind dit programma leuk. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten