Ontdek Omroep.nl

Ik Vertrek

|Actueel

Momenteel kijkt u naar herhalingen

Nieuwe afleveringen

Onder voorbehoud kunnen we meedelen dat we in het najaar weer met een aantal nieuwe afleveringen komen. Dus even geduld nog a.u.b.

De uitzendingen die nu op televisie te zien zijn, zijn dus herhalingen.

Emigranten Ik Vertrek 2014

Volg ons ook op Facebook

Meedoen aan Ik Vertrek

Zijn jullie een stel of gezin dat Nederland op korte termijn gaat verlaten om een eigen bedrijf op te zetten? Lijkt het jullie leuk om gevolgd te worden door onze camera's en lief en leed te delen met een dikke miljoen kijkers?

Bel dan naar de redactie van Ik Vertrek voor meer informatie: 020-893 6000. Of vul het aanmeldingsformulier in. De redactie zal vervolgens contact opnemen om telefonisch verder te praten over deelname.

Adressen emigranten

Er komen veel vragen binnen in ons gastenboek hoe in contact te komen met een emigrant van een bepaalde uitzending. In de tab links, klikt u op emigranten (per jaartal) en u vindt de gegevens van de desbetreffende emigrant die u zoekt!

Meest 'betwitterde' programma.

Volg ons ook via Twitter en twitter mee via:  #ikvertrek

 Ik vertrek uitzendingen 

   

Laatste reacties

24-08-2014 11:35 door davey van Aken

Meer informatie over de b&b van de familie van Dongen en Casa Calexico kunt u vinden op thuisinbuitenland.nl. Deze website biedt een compleet overzicht van bed and breakfasts van Nederlanders in Euro...

23-08-2014 00:08 door anita veld

Hallo Mensen, Er vertrekken van af 2012 meer dan 144.175 duizend mensen per jaar wat neer komt op 395 per dag naar het buitenland. En dat zijn er alleen maar meer geworden. Dus ik denk zo mensen z...

16-08-2014 23:30 door hannie `vivas

waar in Alicante is de B&B van de fam van Dongen?

16-08-2014 23:00 door ria kamp

Anno 2014 ben ik nu wel eens benieuwt hoe het met de mensen gaat die vertrokken zijn 2010/11/12/13. in plaats van al die herhalingen. Uit eindelijk wil je daar een paar dagen dan ook op v...

16-08-2014 22:19 door jeannet van der+zee

Ik vraag mij af waarom Arnold en Ingrid geen zonne collectoren nemen

Twitter

Facebook

Vind je dit programma ook leuk? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten