Ontdek Omroep.nl

Ik Vertrek

|Actueel

Momenteel kijkt u naar herhalingen

Nieuwe afleveringen

Onder voorbehoud kunnen we meedelen dat we in het najaar weer met een aantal nieuwe afleveringen komen. Dus even geduld nog a.u.b.

De uitzendingen die nu op televisie te zien zijn, zijn dus herhalingen.

Hoe gaat het met de families?

Benieuwd hoe het nu met de familie Goudswaard en Bart & Christa Beydals-Degen gaat? Lees hun verlag.

Uitzending 2 augustus 2014 (herhaling van 3 maart 2012)

Familie van den Boogaard
Maakt geld gelukkig? Paul van den Boogaard (54) heeft het in overvloed, maar tevreden is hij niet. Na jarenlang keihard te hebben gewerkt in het familiebedrijf krijgt hij een burn-out. Hij besluit het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Zijn ouders en broers begrijpen niets van deze plotselinge ommezwaai. Zijn keuze om te emigreren en uit het familiebedrijf te stappen zorgt dan ook voor een breuk in de familie. Ondanks dat Paul hier veel moeite mee heeft, zet hij zijn plannen toch door.

Op Curaçao wil hij samen met zijn vrouw Hélène (47) een groot appartementencomplex gericht op nudisten bouwen en een zeilboot kopen waarmee hij zeiltochten kan organiseren. Hun jongste zoon Max (15) gaat mee, terwijl hun oudste zoon Sam (18) in Nederland zijn studie afmaakt. De buurvrouw van Paul en Hélène is niet blij met de komst van het eerste nudistenoord in Curaçao, en dan krijgt ook de lokale media er lucht van. Hoe reageren de eilandbewoners op de komst van het nudistenresort en vindt het gezin het geluk op Curaçao?

Emigranten Ik Vertrek 2014

Volg ons ook op Facebook

Meedoen aan Ik Vertrek

Zijn jullie een stel of gezin dat Nederland op korte termijn gaat verlaten om een eigen bedrijf op te zetten? Lijkt het jullie leuk om gevolgd te worden door onze camera's en lief en leed te delen met een dikke miljoen kijkers?

Bel dan naar de redactie van Ik Vertrek voor meer informatie: 020-893 6000. Of vul het aanmeldingsformulier in. De redactie zal vervolgens contact opnemen om telefonisch verder te praten over deelname.

Adressen emigranten

Er komen veel vragen binnen in ons gastenboek hoe in contact te komen met een emigrant van een bepaalde uitzending. In de tab links, klikt u op emigranten (per jaartal) en u vindt de gegevens van de desbetreffende emigrant die u zoekt!

Meest 'betwitterde' programma.

Volg ons ook via Twitter en twitter mee via:  #ikvertrek

 Ik vertrek uitzendingen 

   

Laatste reacties

26-07-2014 22:27 door Jasper Scharff

Hallo, ik had een vraag. Komt er ook een uitzending met emigranten naar Macedonie? Groeten, Jasper Scharff

22-07-2014 16:30 door Carina

Leuk die herhalingen, alleen het begint een beetje te vervelen al die mensen die naar Frankrijk vertrekken zonder ook maar een woord te kennen enzovoorts. Kom eens met herhalingen van mensen die verde...

19-07-2014 21:41 door Yvonne van Liempt

Leuk die herhalingen, ik kijk en keek er altijd met heel veel plezier naar. Nu is het reclame en zo komt de 2de....ik moet wel even kwijt dat wat jullie net hebben uitgezonden, die mensen uit brabant,...

19-07-2014 20:02 door Toon Bazelmans

Wij kijken altijd naar de aflevering van Ik vertrek maar we zijn niet zo blij met de herhalingen. Zijn er zo weinig Nederlanders die vertrekken zodat je het hele jaar door uitzendingen hebt? Ik denk...

16-07-2014 08:59 door Peter Vankan

Het is natuurlijk erg leuk dat er een herhaling wordt uitgezonden van onze emigratie. Dan kun je ook zelf nog eens terugkijken hoe een en ander tweeeneenhalfjaar geleden begon. Veel interessanter is ...

Twitter

Facebook

Vind je dit programma ook leuk? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten