Ontdek Omroep.nl

Ik Vertrek

|Actueel

Zaterdag om 21:40 uur op Nederland 1

Nieuwe afleveringen

Onder voorbehoud kunnen we meedelen dat we in het najaar weer met een aantal nieuwe afleveringen komen. Dus even geduld nog a.u.b.

De uitzendingen die nu op televisie te zien zijn, zijn dus herhalingen.

Hoe gaat het met de families?

Benieuwd hoe het nu met de familie Goudswaard en Bart & Christa Beydals-Degen gaat? Lees hun verlag.

Uitzending 2 augustus 2014 (herhaling van 3 maart 2012)

Familie van den Boogaard
Maakt geld gelukkig? Paul van den Boogaard (54) heeft het in overvloed, maar tevreden is hij niet. Na jarenlang keihard te hebben gewerkt in het familiebedrijf krijgt hij een burn-out. Hij besluit het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Zijn ouders en broers begrijpen niets van deze plotselinge ommezwaai. Zijn keuze om te emigreren en uit het familiebedrijf te stappen zorgt dan ook voor een breuk in de familie. Ondanks dat Paul hier veel moeite mee heeft, zet hij zijn plannen toch door.

Op Curaçao wil hij samen met zijn vrouw Hélène (47) een groot appartementencomplex gericht op nudisten bouwen en een zeilboot kopen waarmee hij zeiltochten kan organiseren. Hun jongste zoon Max (15) gaat mee, terwijl hun oudste zoon Sam (18) in Nederland zijn studie afmaakt. De buurvrouw van Paul en Hélène is niet blij met de komst van het eerste nudistenoord in Curaçao, en dan krijgt ook de lokale media er lucht van. Hoe reageren de eilandbewoners op de komst van het nudistenresort en vindt het gezin het geluk op Curaçao?

Uitzending 2 augustus, 21.25 uur, Ned.1

(herhaling van 3 maart 2012)

Maakt geld gelukkig? Paul van den Boogaard (54) heeft het in overvloed, maar tevreden is hij niet. Na jarenlang keihard te hebben gewerkt in het familiebedrijf krijgt hij een burn-out. Hij besluit het roer drastisch om te gooien en op Curaçao opnieuw te beginnen. Zijn ouders en broers begrijpen niets van deze plotselinge ommezwaai, maar Paul zet door.

Op Curaçao wil hij samen met zijn vrouw Hélène (46) het eerste resort op het eiland bouwen, gericht op nudisten. Dat zal uitsluitend op het eigen terrein mogen, want naakt recreëren is verboden op Curaçao. Hun jongste zoon Max (15) gaat met tegenzin mee, terwijl hun oudste zoon Sam (17) in Nederland blijft om zijn studie af te ronden.

Hoe reageren de eilandbewoners op de plannen van Paul en Hélène en vindt het gezin het geluk op Curaçao?

Emigranten Ik Vertrek 2014

Volg ons ook op Facebook

Meedoen aan Ik Vertrek

Zijn jullie een stel of gezin dat Nederland op korte termijn gaat verlaten om een eigen bedrijf op te zetten? Lijkt het jullie leuk om gevolgd te worden door onze camera's en lief en leed te delen met een dikke miljoen kijkers?

Bel dan naar de redactie van Ik Vertrek voor meer informatie: 020-893 6000. Of vul het aanmeldingsformulier in. De redactie zal vervolgens contact opnemen om telefonisch verder te praten over deelname.

Adressen emigranten

Er komen veel vragen binnen in ons gastenboek hoe in contact te komen met een emigrant van een bepaalde uitzending. In de tab links, klikt u op emigranten (per jaartal) en u vindt de gegevens van de desbetreffende emigrant die u zoekt!

Meest 'betwitterde' programma.

Volg ons ook via Twitter en twitter mee via:  #ikvertrek

 Ik vertrek uitzendingen 

   

Laatste reacties

19-07-2014 21:41 door Yvonne van Liempt

Leuk die herhalingen, ik kijk en keek er altijd met heel veel plezier naar. Nu is het reclame en zo komt de 2de....ik moet wel even kwijt dat wat jullie net hebben uitgezonden, die mensen uit brabant,...

19-07-2014 20:02 door Toon Bazelmans

Wij kijken altijd naar de aflevering van Ik vertrek maar we zijn niet zo blij met de herhalingen. Zijn er zo weinig Nederlanders die vertrekken zodat je het hele jaar door uitzendingen hebt? Ik denk...

16-07-2014 08:59 door Peter Vankan

Het is natuurlijk erg leuk dat er een herhaling wordt uitgezonden van onze emigratie. Dan kun je ook zelf nog eens terugkijken hoe een en ander tweeeneenhalfjaar geleden begon. Veel interessanter is ...

12-07-2014 15:46 door chatherina tijbosch

ik wil graag een bericht schrijven over de fam van van brunschot. is dat mogelijk op een forum

05-07-2014 19:37 door Twan

Hallo IkVertrek, ik heb ooit eens een aflevering gezien van een familie die naar Zuid-Afrika vertrok, en daar een guesthouse opzette. Ik zou 't geweldig vinden om dit nog een keer op tv te zien ko...

Twitter

Facebook

Vind je dit programma ook leuk? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten