Ontdek Omroep.nl

Ik Vertrek

|Actueel

Zaterdag om 21:40 uur op Nederland 1

Nieuwe afleveringen

Onder voorbehoud kunnen we meedelen dat we in het najaar weer met een aantal nieuwe afleveringen komen. Dus even geduld nog a.u.b.

De uitzendingen die nu op televisie te zien zijn, zijn dus herhalingen.

Hoe gaat het nu met Caroline en Peter

Benieuwd hoe het nu met Caroline en Peter in Spanjegaat? Lees het verslag.

Uitzending 26 juli 2014

(herhaling van 22 februari 2012) -  Follow up fam. Goudswaard en Bart & Christa Beydals-Degen

In 2008 vertrokken Hennie en Karin Goudswaard samen met de tweejarige Kiki en vier maanden oude Kasper naar het Griekse eiland Corfu. Gericht op mensen met geld bouwen ze er een villa die verhuurd kan worden en kopen ze een zeilboot waarmee ze toeristen kunnen rondvaren.

Bart en Christa vertrokken in 2010 naar de Franse Auvergne om daar een hotel over te nemen. Na aankomst blijkt hun Nederlandse contract in Frankrijk niets waard te zijn en een nieuw contract komt er niet. Als we Bart en Christa weer opzoeken blijken ze nog steeds in Frankrijk te wonen en te werken. 

Uitzending 26 juli, 21.25 uur, Ned.1

(herhaling van 26 maart 2011)

Jos (52) en Anja (43) uit Heeze hebben een probleem: ze zijn de trotse eigenaren van hotel-restaurant Relais du Château in het Franse Saint Blancard, maar kunnen dat eigenlijk niet betalen.

Het stel gaat gebukt onder dubbele hypotheeklasten, want hun Brabantse boerderijtje raken ze aan de straatstenen niet kwijt. Ze willen vertrekken, maar zitten vast in Nederland waar ze in ieder geval hun vaste baan nog hebben. Ieder vrij moment rijden ze naar Frankrijk om hun nieuwe onderkomen op te knappen.

Als het Nederlandse huis na 1,5 jaar nog niet verkocht is, besluit het stel - op hoop van zegen - toch te vertrekken. Aan Jos en Anja de schone taak om de Fransen te veroveren en allemaal naar hun zaak te lokken. Maar dan blijkt dat hun culinaire hoogstandjes toch iets te hoog gegrepen zijn voor de dorpsbewoners, die voor 12,50 een volledige driegangen lunch verwachten. Het aanpassingsvermogen van Jos wordt behoorlijk op de proef gesteld. En dan moet Anja tot overmaat van ramp na een droevig bericht plotseling terugkeren naar Nederland?

Emigranten Ik Vertrek 2014

Volg ons ook op Facebook

Meedoen aan Ik Vertrek

Zijn jullie een stel of gezin dat Nederland op korte termijn gaat verlaten om een eigen bedrijf op te zetten? Lijkt het jullie leuk om gevolgd te worden door onze camera's en lief en leed te delen met een dikke miljoen kijkers?

Bel dan naar de redactie van Ik Vertrek voor meer informatie: 020-893 6000. Of vul het aanmeldingsformulier in. De redactie zal vervolgens contact opnemen om telefonisch verder te praten over deelname.

Adressen emigranten

Er komen veel vragen binnen in ons gastenboek hoe in contact te komen met een emigrant van een bepaalde uitzending. In de tab links, klikt u op emigranten (per jaartal) en u vindt de gegevens van de desbetreffende emigrant die u zoekt!

Meest 'betwitterde' programma.

Volg ons ook via Twitter en twitter mee via:  #ikvertrek

 Ik vertrek uitzendingen 

   

Laatste reacties

19-07-2014 21:41 door Yvonne van Liempt

Leuk die herhalingen, ik kijk en keek er altijd met heel veel plezier naar. Nu is het reclame en zo komt de 2de....ik moet wel even kwijt dat wat jullie net hebben uitgezonden, die mensen uit brabant,...

19-07-2014 20:02 door Toon Bazelmans

Wij kijken altijd naar de aflevering van Ik vertrek maar we zijn niet zo blij met de herhalingen. Zijn er zo weinig Nederlanders die vertrekken zodat je het hele jaar door uitzendingen hebt? Ik denk...

16-07-2014 08:59 door Peter Vankan

Het is natuurlijk erg leuk dat er een herhaling wordt uitgezonden van onze emigratie. Dan kun je ook zelf nog eens terugkijken hoe een en ander tweeeneenhalfjaar geleden begon. Veel interessanter is ...

12-07-2014 15:46 door chatherina tijbosch

ik wil graag een bericht schrijven over de fam van van brunschot. is dat mogelijk op een forum

05-07-2014 19:37 door Twan

Hallo IkVertrek, ik heb ooit eens een aflevering gezien van een familie die naar Zuid-Afrika vertrok, en daar een guesthouse opzette. Ik zou 't geweldig vinden om dit nog een keer op tv te zien ko...

Twitter

Facebook

Vind je dit programma ook leuk? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten