Ontdek Omroep.nl

Flikken Maastricht

|De Overloper

De Overloper

In Flikken Maastricht telefilm 'De Overloper', komt de relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten. 

Maar als Wolfs door een vormfout eerder vrijkomt en zich aansluit bij een stel criminelen komen ze elkaar, als opponenten weer tegen in een wereld waarin niet alles is wat het lijkt. En waar vertrouwen van levensbelang blijkt.

Cast:

  • Victor Reinier - Floris Wolfs
  • Angela Schijf - Eva van Dongen
  • Halina Reijn - Hannie de Groot
  • Jeroen Spitzenberger - Peer Walraven
  • Thom Hoffman - Mario Keizer

Regie: Pieter van Rijn
 Scenario: Jan Harm Dekker & Henk Apotheker

De film is geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder.

Mario Keizer

Thom Hoffman speelt Mario Keizer, een crimineel die zich beweegt in het raakvlak van boven- en onderwereld. Een charmeur, maar ook keihard en onverbiddelijk. Hij schermt zijn persoonlijke betrokkenheid bij de misdaden die hij laat plegen zo goed af, dat hij praktisch onaantastbaar is voor Justitie. Hij is een rolmodel voor de jonge leden van zijn groep, maar hij kan voor zijn ondergeschikten even meedogenloos zijn als voor zijn vijanden. Voormalig politieman Floris Wolfs is zo onverstandig om juist bij deze man gokschulden te maken.

Hannie de Groot

Halina Reijn speelt Hannie de Groot, lid van een Rijksrechercheteam dat op zoek is naar een frauduleuze medewerker van Justitie. Hannie is een zeer kundige, maar zwijgzame rechercheur die regelmatig botst met Eva van Dongen, die haar als partner wordt opgedrongen.

Hannie laat Eva merken dat ze de ervaring en deskundigheid mist voor de klus waar ze bij betrokken is geraakt, en ze geeft onder vier ogen ruiterlijk toe dat ze Eva liever kwijt dan rijk is. Het conflict tussen beide vrouwen komt onverwacht tot uitbarsting.

Peer Walraven

Jeroen Spitzenberger speelt Peer Walraven, een ambitieuze Officier van Justitie die werkt in het team dat op zoek is naar de frauduleuze Justitiemedewerker. Hij is alles behalve een saaie ambtenaar, en Eva is zeer van hem gecharmeerd.

Hij maakt zich sterk om haar bij het team te betrekken, en die hulp leidt tot een persoonlijke toenadering tussen hem en Eva.

  Premiere Overloper

  Overloper. Copyright: Dinand van der Wal

 Afleveringen Flikken Maastricht 

 Previews! 

Twitter

Ik vind dit programma leuk. 

Laatste reacties

31-07-2014 16:28 door mattie

prima serie, dat er na seizoen 10 nog maar vele mogen volgen ik mis alleen bepaalde info / links tussen bepaalde karakters, met name daan vos, hopelijk zie ik die nog langskomen voor vragen wat ik hi...

30-07-2014 20:06 door Astrid Janssen

Ik kan niet wachten tot het zo ver is dat seizoen 9 begint.GEWELDIG!!!!Ik geniet van iedere aflevering en hou regelmatig marathons om alle seizoenen nog een keer te kunnen zien.Ik heb alle seizoenen o...

30-07-2014 19:49 door Esmee van der veen

Flikken maastricht is echt een heel goed programma, maar ik vind het erg jammer dat ik niet alle afleveringen kan terugkijken. Is dit niet te regelen?

29-07-2014 14:21 door alexander gerritsen

Hoi SJAK, Dat ben ik helemaal niet met jou eens flikken Maastricht is geweldigen serie. Ik zeg dat heel veel mensen dit wel goed vinden en dus jou mening niet delen ik zou dan ook gewoon niet kijke...

26-07-2014 15:12 door Diederik van Ee

Geachte heer/mevrouw, Graag hoor ik van u, waar op internet, ik de uitzendingen van 'Flikken Maastricht' kan terugbekijken. Indien dit niet mogelijk is, zou ik vriendelijk, doch zeer dringe...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten