Ontdek Omroep.nl

Flikken Maastricht

|Actueel

Vrijdag om 20:30 uur op Nederland 1

We zenden de vijfde reeks van Flikken Maastricht opnieuw uit. 

Deze reeks opent met de cliffhanger van afgelopen seizoen: Wolfs' leven staat op het spel en Daan de Vos (Thomas Acda) blijkt de sleutelfiguur. In de eerste aflevering is het hele team druk bezig met een verbeten klopjacht op Daan de Vos. Maar Daan blijkt nog veel meer troeven achter de hand te hebben en het is maar de vraag of ze hem te pakken krijgen.

Ook de persoonlijke levens van Eva, Wolfs, Marion en Romeo staan in de vijfde reeks centraal. En de serie verwelkomt twee 'nieuwe' gezichten: hoofdinspecteur Flamand (Will van Kralingen †) en een nieuwe collega komt het 'blauwe' team versterken: Esmee van Rooy (Jamie Grant).

En natuurlijk veel bekende namen in de gastrollen. Onder anderen Tygo Gernandt, Frits Lambrechts, Frans van Deursen, Marcel Hensema, Mimoen Oaissa, Theo Maassen, Kees Boot en Miryanna van Reeden maken hun opwachting.

Aflevering 5: Wie Zaait... Vrijdag 25 juli om 20.30 op Ned. 1

Wolfs en Eva onderzoeken de dood een bejaarde vrouw. Ze is neergestoken op haar boerderij. Haar man is dementerend en werd aangetroffen met het moordwapen in zijn hand. Het lijkt een familiedrama, maar Wolfs en Eva ontdekken dat er meer achter zit.

Marion, Romeo en Esmee hebben hun handen vol aan een ruziŽnd ex-echtpaar. Fleur gaat bij haar moeder in Barcelona wonen.

Gastrollen: Theo Maassen, Jochum ten Haaf, Mimoen Oaissa

Gastrol Jan Smit

Jan Smit vervult in seizoen 9 van FlikkenMaastricht een gastrol en speelt... zichzelf.

Aangezien Jan een rol krijgt als politieman in een nieuwe film, benadert hij de politie in Maastricht met de vraag of hij een paar dagen mee kan lopen met Wolfs (Victor Reinier) en Eva (Angela Schijf) zodat hij zich goed kan voorbereiden op zijn rol. Hij raakt direct betrokken bij een moordzaak...

Jan Smit: "Ik vind het een grote eer dat ik ben gevraagd om een gastrol te spelen in de best bekeken en meest populaire Nederlandse politieserie. Ik kijk met veel plezier regelmatig naar Flikken Maastricht en heb dan ook heel veel zin om daar zelf nu een kleine rol in te vervullen naast Angela en Victor."

  Flikken Maastricht - Muziekfeest

Gastrol

Iets om naar uit te kijken! Joel de Tombe heeft een gastrol in het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht. Hij speelt Joe die als stagiair van de politieschool meeloopt met de straatdiensten.

Nieuw uniform

OP 6 juni verdween het oude politie-uniform verdwijnt definitief. Het nieuwe uniform is gelanceerd in Maastricht. Marion en Romeo dragen 'm al en uiteraard zie je dat in Seizoen 9! Wat vinden jullie van de outfit? Bekijk een fragment! tinyurl.com/odt5f7l

Flikken Maastricht locatietour

Op initiatief van Jim de Koning en FMfansite.nl is er een nieuwe Flikken Maastricht locatietour. Het is een wandeling van 6 km of 9 km door Maastricht langs vele mooie en spannende plekken uit je favoriete tv-serie. Op het bankje zitten waar Eva in het geheim gesprekken voerde met Tonja? Op de foto bij het motorhome van de Hawkwinds? Een broodje eten op de Perroen op het Vrijthof net als Eva en Wolfs? Allemaal geen probleem.

Je passeert 14 bekende locaties uit de seizoenen 1 t/m 8. De folder is gratis verkrijgbaar bij de VVV Maastricht.

Bloopers!

Je ziet het filmpje rechts in de player

OfficiŽle Flikken Maastricht Facebook pagina

Op de officiŽle Flikken Maastricht Facebook pagina vind je veel informatie, nieuwtjes en weetjes! Like de pagina en je blijft op de hoogte van het laatste Flikken Maastricht nieuws.

Like de pagina!

Drie nieuwe seizoenen Flikken Maastricht

Van de populaire politieserie Flikken Maastricht worden drie nieuwe seizoenen gemaakt. Jullie kunnen je verheugen op seizoen acht, negen en tien. Acteurs Victor Reinier, Angela Schijf en de rest van de cast hebben hun commitment gegeven.

"Dat we drie nieuwe seizoenen gaan maken voor Nederland 1, getuigt van grote waardering voor de acteurs en de makers. Het is uniek dat er tien seizoenen van een dramaserie worden gemaakt en wat mij betreft blijft het daar niet bij", aldus Remco van Leen, programmadirecteur TV bij de TROS.

Marcel Peek, netmanager Nederland 1: "Nederlands drama is een belangrijk speerpunt van de publieke omroep. Ik ben heel blij dat de beste politieserie van eigen bodem ook de komende jaren op Nederland 1 te zien zal zijn."

De afgelopen weken heeft elke aflevering van Flikken Maastricht ruim 2 miljoen kijkers getrokken. Met ruim 65.000 volgers op Facebook en een zeer actieve achterban, is de serie mateloos populair.

Het achtste seizoen van dť misdaadserie van eigen bodem, Flikken Maastricht is vanaf 14 maart 2014 te zien en wordt geproduceerd door Eyeworks.

 Preview 

 Rondleiding en antwoorden 

 Terugkijken uitzending Flikken Maastricht 

 Exclusieve fragmenten 

In de webwinkel

Neem een kijkje in de TROS-webwinkel voor meer Flikken Maastricht. Klik hier!

Laatste reacties

17-07-2014 20:09 door jimmy vd meer

hallo mensen. Ik ben alle afleveringen aan het kijk van flikken maastricht. Super spannend... als seizoen 9 begint weet ik dan waar het verhaal overgaat :P weten jullie al wanneer het begint?

16-07-2014 21:48 door cindy pieterse

hey mensen van flikken maasticht ik vind jullie afleverening echt te gek heel vaak vind ik het zo spannend dat ik niet durf te kijken ik kan niet wachten tot het nieuwe seisoen wel jammer dat het z...

14-07-2014 12:17 door Ellen Bokhorst

aan alle flikken Maastricht spelers Ik vind jullie een super mooi programma hebben ik kijk het altijd heerlijk genieten gewoon stop er a.u.b. niet mee Ellen

14-07-2014 11:19 door Avantika van der Star

Beste Flikken Maastricht, Ik ben heel erg fan van jullie. Het is altijd zo spannen, maar Angela Schijf die vind ik zo knap! Liefs, Avantika

13-07-2014 14:09 door tessa

ik ben heel erg fan maar ik weet niet wanneer het volgende seizoen weer begint weten jullie dat miss wel? tessa

Twitter

Ik vind dit programma leuk. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten