Ontdek Omroep.nl

Bananasplit

|Gastenboek

Plaats een reactie in het gastenboek

* - Deze velden zijn verplicht

*  
 
*  
*  
*  
Geschreven op 18-03-13 20:17 door Carmen betta

Is die boris, die in de maling werd genomen door Do, nogsteeds vrijgezel? wat een leuke jongen!

Geschreven op 17-03-13 23:52 door Claire Dijk

De blanke filmmaker en komiek Leon Schuster uit Zuid- Afrika bespeelt het publiek met grappen over de absurditeit van apartheid. Ik vond dit niet goed naar voren komen in jullie fimpjel men mist op deze manier de clou helaas.

Geschreven op 17-03-13 20:52 door Henk van de Brink

Beste Frans,

Ook ik sluit mij aan bij de reactie van JWT. Jou programma is een familieprogramma en 'naakt' lijkt mij ongepast ivm de jeugdige kijkertjes. Ik snap niet dat niet meer mensen zich daar druk over maken.

Succes met de show

Geschreven op 15-03-13 16:27 door Kirsten

Please please please please please please please please!!!
Beste bananensplit u moet mij helpen!!!!!wij hebben een dorpsgek die altijd met iedereen grappen uithaalt!!!! Nu lijkt het me geweldig als jullie zouden kunnen helpen hem terug te pakken zodat hij de volgende keer nadenkt voordat hij weer iets uit vreet!!! Hoor het graag van u!

Geschreven op 15-03-13 12:07 door Johan Molennaar

Beste Frans, wat ik geweldig zou vinden is dat jullie de zanger Ronnie Tober en zijn man, eens een leuke grap uithalen, hoop wat te vernemen

Geschreven op 14-03-13 08:55 door Peter vd Bijllaardt

T.a.v. de redactie van Bananasplit,
Ik heb een vreselijk goed idee, om met 'Nelleke' van Kunst en Kitch een GRAP uit te halen.
Ik hoop iets van u te horen.
Groetjes, Peter vd Bijllaardt

Geschreven op 13-03-13 16:56 door Wietske van der Plaats

Hallo Frans,

Wat een ontzettend leuke uitzending was dit. meestal kan ik het vanwege mijn werk niet zien, of slechts gedeeltelijk maar nu kon ik het voor het eerst helemaal zien.

Ik zie dat je al meerdere vragen hebt gekregen omtrent het te grazen nemen van bekenden dan wel collega's. En natuurlijk heb ik ook iets dergelijks. Ik ben buschauffeur en een collega van mij heeft mij een tijd geleden een niet bestaande omleiding laten rijden. Dat vraagt natuurlijk om wraak. Nou had ik zelf wel iets bedacht maar dat is natuurlijk veel minder leuk dan wanneer hij via dit programma eens aan de beurt zou komen.
Omdat je volgens mij nog niet eerder iets met een bus hebt gedaan leek mij dit wel een leuke grap.

Mocht het lukken dan hoor ik het graag.

met vriendelijke groet,

Wietske

Geschreven op 12-03-13 13:09 door Janny

Hallo,

Een geweldig programma Bananensplit! Mijn vraag is even of je ook mensen kunt 'opgeven' om voor de gek te laten houden.. Wij zitten in onze vriendengroep met een aantal mannen die ons al vanaf het begin van onze vriendschappen regelmatig in het ootje nemen (en elkaar).. Het is inmiddels echt hun verdiende loon om eens flink te worden teruggepakt.. Wie kan mij vertellen of dit mogelijk is?

Gr. janny

Geschreven op 12-03-13 10:25 door Jwt

Beste Frans,

In de eerste instantie heb ik erg genoten van de eerste aflevering van Bananasplit. Wat ik erg jammer en teleurstellend vind is dat er in het voor stukje van de eerst volgende aflevering en compleet naakte vrouw wordt laten zien. Wat ik vreemd vind is dat uw programma een familie programma is waar zowel oud als jong naar kijkt. Wat jammer dan dat kinderen in dit geval geconfronteerd moeten worden met een naakte vrouw terwijl ze daar wat mij betreft veel te jong voor zijn. Ik ben er van overtuigd dat als dit de lijn van uw programma gaat zijn, het tijdstip van uitzenden verschoven mag worden naar ver naar 22 uur in de avond. En het wat mij betreft geen programma meer kan zijn voor jong, maar alleen voor oud.

Met vriendelijk groet.

Geschreven op 11-03-13 12:50 door p de jong

hoi frans
bedankt voor de geweldige zondagavond
we hebben genoten

 Uitzendingen 

 Losse grappen 2014 

 Previews 

Twitter

Vind je dit programma ook leuk? 

Steun de TROS en ontvang dit geschenk

Beeldje Frans Bauer

Beeldje Frans Bauer

Frans bij jou thuis! Speciaal voor alle fans stond Frans Bauer model voor een prachtig even'beeldje'. Dit unieke beeldje wordt uitsluitend vi...

Klik hier

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten