Ontdek Omroep.nl

Bananasplit

|Gastenboek

Plaats een reactie in het gastenboek

* - Deze velden zijn verplicht

*  
 
*  
*  
*  
Geschreven op 14-03-13 08:55 door Peter vd Bijllaardt

T.a.v. de redactie van Bananasplit,
Ik heb een vreselijk goed idee, om met 'Nelleke' van Kunst en Kitch een GRAP uit te halen.
Ik hoop iets van u te horen.
Groetjes, Peter vd Bijllaardt

Geschreven op 13-03-13 16:56 door Wietske van der Plaats

Hallo Frans,

Wat een ontzettend leuke uitzending was dit. meestal kan ik het vanwege mijn werk niet zien, of slechts gedeeltelijk maar nu kon ik het voor het eerst helemaal zien.

Ik zie dat je al meerdere vragen hebt gekregen omtrent het te grazen nemen van bekenden dan wel collega's. En natuurlijk heb ik ook iets dergelijks. Ik ben buschauffeur en een collega van mij heeft mij een tijd geleden een niet bestaande omleiding laten rijden. Dat vraagt natuurlijk om wraak. Nou had ik zelf wel iets bedacht maar dat is natuurlijk veel minder leuk dan wanneer hij via dit programma eens aan de beurt zou komen.
Omdat je volgens mij nog niet eerder iets met een bus hebt gedaan leek mij dit wel een leuke grap.

Mocht het lukken dan hoor ik het graag.

met vriendelijke groet,

Wietske

Geschreven op 12-03-13 13:09 door Janny

Hallo,

Een geweldig programma Bananensplit! Mijn vraag is even of je ook mensen kunt 'opgeven' om voor de gek te laten houden.. Wij zitten in onze vriendengroep met een aantal mannen die ons al vanaf het begin van onze vriendschappen regelmatig in het ootje nemen (en elkaar).. Het is inmiddels echt hun verdiende loon om eens flink te worden teruggepakt.. Wie kan mij vertellen of dit mogelijk is?

Gr. janny

Geschreven op 12-03-13 10:25 door Jwt

Beste Frans,

In de eerste instantie heb ik erg genoten van de eerste aflevering van Bananasplit. Wat ik erg jammer en teleurstellend vind is dat er in het voor stukje van de eerst volgende aflevering en compleet naakte vrouw wordt laten zien. Wat ik vreemd vind is dat uw programma een familie programma is waar zowel oud als jong naar kijkt. Wat jammer dan dat kinderen in dit geval geconfronteerd moeten worden met een naakte vrouw terwijl ze daar wat mij betreft veel te jong voor zijn. Ik ben er van overtuigd dat als dit de lijn van uw programma gaat zijn, het tijdstip van uitzenden verschoven mag worden naar ver naar 22 uur in de avond. En het wat mij betreft geen programma meer kan zijn voor jong, maar alleen voor oud.

Met vriendelijk groet.

Geschreven op 11-03-13 12:50 door p de jong

hoi frans
bedankt voor de geweldige zondagavond
we hebben genoten

Geschreven op 10-03-13 21:29 door hary van Aken

Proficiat banana-team:
We genoten net van Bananasplit.
Over het gesprek van de T.V. presentator met het publiek kan ik het volgende
melden; In 1960 zei oma tegen ons :""Kinderen ruim de tafel op, wat moet die man van de T.V, niet denken'' !
Oude mensen moesten toen erg wennen aan de opkomst van de T.V. .

Geschreven op 10-03-13 21:21 door Tilly Winkels

Hallo Frans wat een leuke uitzinding ,de lijntrekker super ik heb er van genoten .Heel veel plezier met de uitzendingen Tot dinsdag.

Geschreven op 10-03-13 20:03 door inge peek

Het zou leuk zijn als Quinty Trustfull ook slachtoffer wordt het wordt zeker lol De meeste fans van Quinty willen het ook zien Ik hoor het graag

Geschreven op 04-03-13 17:47 door Therese Eijssen

Hoi Frans

Zou je A.U.B. mij willen helpen, ik werk bij AC SGL In maastricht, ik ben als vrijwilligers op Maandag en Vrijdag, soms werk ik wel eens op een Donderdag avond bij jonger cafť, dat zijn mensen die niet ouder zijn dan 40 jaar. Maar m,n collega Mauris heeft mij al paar keer grap uit gehaald. En is mij maar niet gelukt op terug te pakken, hij moet maar eens flink terug gepakt worden, zodat hij ons niet meer grap uit haalt. A.U.B. Frans help ons er mee, het liefste op een Donderdag avond, bij jongere cafť . Dan zijn er dan niet zo veel kleienten Laat mij AUB weten groetjes Therese

Geschreven op 27-02-13 12:29 door rebecca nolten

hoi frans ik wil vragen dat je mijn vriend eens een grap met hem uit wil hallen dat hij eens een keer te pakken word genomen. wil je dat voor mij doen .hij haalt ook heel vaak grappen met mij uit . nou wil ik jou vragen als je hem eens een keer wil pakken. laat het mij wetten als je blieft. groetjes rebecca nolten

 Uitzendingen 

 Losse grappen 2014 

 Previews 

Twitter

Vind je dit programma ook leuk? 

Steun de TROS en ontvang dit geschenk

Beeldje Frans Bauer

Beeldje Frans Bauer

Frans bij jou thuis! Speciaal voor alle fans stond Frans Bauer model voor een prachtig even'beeldje'. Dit unieke beeldje wordt uitsluitend vi...

Klik hier

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten