Ontdek Omroep.nl

Bananasplit

|Actueel

Zaterdag 20.30 uur op Ned.1

Uitzending 20 april, 17.25 uur, Ned.1 (herhaling)

Lucille Werner zit in het complot om een stel verhuizers in het ootje te nemen. De antieke huisraad van oma Werner moet namelijk worden verhuisd. De verhuismannen zetten de spulletjes van oma netjes langs de weg in afwachting van de verhuiswagen. Wat zij niet weten, is dat net op die dag het grofvuil op wordt gehaald. De verhuiswagen neemt ook de inboedel van oma mee…

Daarnaast krijgen kinderen uit groep 3 kookles. Dat gaat goed, totdat een papegaai ineens in het lokaal de les overneemt.

Uitzending 19 april, 20.30 uur, Ned.1

De laatste aflevering van Bananasplit van dit seizoen. De Bananakids krijgen te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk helemaal fout. Verder rijdt Frans Bauer in zijn Bananasplit taxi helemaal naar Zuid-Duitsland om volkszanger Florian Silbereise in de maling te nemen. Florian gaat een nieuwe videoclip opnemen. Iedereen op de set zit in het complot om Florian een vreselijke draaidag te bezorgen.    

Uitzending 12 april, 20.30 uur, Ned.1

In de zevende aflevering van Bananasplit een gastrol voor Emile Ratelband. Deze postiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplit pizzabakker heeft echter nog nooit een pizza gebakken. Als zijn baas even weg moet, laat hij de zaak in handen van het Bananaplit slachtoffer. Dan belt Emile Ratelband met een grote ingewikkelde bestelling. Vanaf dat moment gaat alles fout in de keuken.  

Uitzending 5 april, 20.30 uur, Ned.1

In de zesde aflevering van Bananasplit zien we hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen en er ligt een mega order in het verschiet van duizenden huispakken. Enige probleem, er is een concurrent die de pakken veel goedkoper kan maken. Roy Donders en zus Rian kunnen slecht tegen een beetje competitie…

En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts. Naar de tandarts gaan is niet fijn en helemaal niet als de tandarts een Bananasplit-acteur is….

Uitzending 29 maart, 20.30 uur, Ned.1

Bananasplit is te gast bij het circus. De circusdirecteur heeft een enorm probleem en de kersverse medewerker van het circus kan hem daar bij helpen. Quintis Ristie speelt een Afrikaanse koning die met zijn gevolg naar het circus komt. Het slachtoffer moet van de directeur in een apenpak kruipen en letterlijk voor aap staan.

Verder  zien  we hoe Wolter Kroes zijn prachtige bolide door de wasstraat haalt.
Bij het uitrijden gaat het helemaal mis. De Bananasplit schilder die de buitenkant van de wasstraat schildert schikt erg van Wolter die de wasstraat uitrijdt en laat per ongeluk een verfblik op zijn auto vallen.

Uitzending 22 maart 20.30 uur Ned. 1

Bananasplit huurt voor Ernst DaniŽl Smid een privť chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst DaniŽl is erg gehecht aan 'zijn' auto. Jammer dat het drastisch verkeerd afloopt als de chauffeur de auto op een plek parkeert waar hij niet mag staan in verband met hijswerkzaamheden!

Verder: klanten van tattoo Bob worden geconfronteerd met een onaangename verrassing. De tatoeŽerder is nog nerveuzer dan zij zelf. Laat je je dan tatoeŽren of niet?

Uitzending 15 maart, 20.30 uur, Ned.1

Een aflevering met een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen. Dit loopt helemaal verkeerd af. De soep ontploft!

Kinderen van groep 4 moeten de verjaardagstaart van de directeur bewaken, maar dit is toch moeilijker dan het lijkt. Verder zien we de bijzondere service in een taartenwinkel waar niet iedere klant even blij mee is..

Uitzending 8 maart 20.30 uur Ned. 1

De tweede aflevering van Banansplit speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing. Hij sloopt het huis naast dat van Jenny. En dat huis is van niemand minder dan Kees Tol. Ook huisvriend Jan Smit komt in deze grap even langs.

Verder zien we mensen in een tattoo shop in Rotterdam die hun eerste tattoo komen laten zetten. Dat treft, want de speciale (Bananasplit-) tatoeŽerder doet het ook voor het eerst.

Uitzending 1 maart, 20.30 uur, Ned.1

Lucille Werner zit in het complot om een stel verhuizers in het ootje te nemen. De antieke huisraad van oma Werner moet namelijk worden verhuisd. De verhuismannen zetten de spulletjes van oma netjes langs de weg in afwachting van de verhuiswagen. Wat zij niet weten, is dat net op die dag het grofvuil op wordt gehaald. De verhuiswagen neemt ook de inboedel van oma mee…

Daarnaast krijgen kinderen uit groep 3 kookles. Dat gaat goed, totdat een papegaai ineens in het lokaal de les overneemt.

  Bananasplit achter de schermen

  Bananasplit Bekende Nederlanders

 Uitzendingen 

 Losse grappen 2014 

 Previews 

Steun de TROS en ontvang dit geschenk

Beeldje Frans Bauer

Beeldje Frans Bauer

Frans bij jou thuis! Speciaal voor alle fans stond Frans Bauer model voor een prachtig even'beeldje'. Dit unieke beeldje wordt uitsluitend vi...

Klik hier

Laatste reacties

02-05-2014 18:16 door Job & Selke van de Laar

Heyy ! Onze ouders zijn bijna 25 jaar getrouwd ! ( 3 November 2014) Wij willen ze graag voor de gek gaan houden ! Onze vraag was, zouden jullie ons daarmee willen helpen ? :) Om met ze een goede...

26-04-2014 20:36 door Ikweetniet Grappig

Dit is echt een tof programma!

21-04-2014 19:41 door Geer

Heey daar! Bananasplit is een supergoed programma, pas weer opnieuw ontdekt. We mochten het niet meer kijken, doordat er teveel gevloekt wordt. Wij vinden dat niet kunnen... zou het lukken daar iets a...

21-04-2014 19:30 door eefje

Hoi weet iemand hoe het liedje heet wat je hoorde toen bananakids begon? ze gingen eieren schilderen..

20-04-2014 15:21 door Maarten Jansen

Bananasplit is een low budget programma geworden met slechte grappen en dito acteurs. De grap met Florian Silbereisen is gepikt uit "Verstehen Sie Spass van november 2009. Hoe goedkoop kan je het ...

Twitter

In de webwinkel

U vindt de DVD met de hoogtepunten uit Bananasplit in de TROS-webwinkel. Kopen? Klik hier!

Vind je dit programma ook leuk? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten