Ontdek Omroep.nl

TROS Muziekcafe

|Actueel

Muziekcafť zaterdag 26 april

Deze zaterdag ontvangt DaniŽl Dekker

DOTAN. Hij speelde al in de voorprogramma's van Gavin DeGraw en Sinead O'Connor en toerde langs de grote clubs in ons land. Zijn tweede CD '7 Layers' is begin dit jaar uitgekomen. Voor dit album schreef hij 40 nieuwe liedjes, waarvan er 12 op dit album staan, inclusief de single 'Fall'.

SKY PILOTS. Toetsenist/zanger Matthijs van Duivenbode formeerde Sky Pilots met gitarist Robin Berlijn (ex-Fatal Flowers, ex-Kane), bassist Mano Hollestelle (ex-Gaz, ex-Breaking Levees) en drummer Kees Schaper (The Miseries, Tangerine). Zij laten zich grotendeels beÔnvloeden door jaren 60-rock, met nadruk op de rauwere bluesklanken van het vroege werk van de Stones.

KAYLEIGH LEITH. Ze schrijft intieme popliedjes met een vleugje country. Haar debuutalbum 'Miles Away' kwam in 2011 wereldwijd uit en oogste goede recensies. Kayleigh komt uit New York, maar volgde haar hart en woont tegenwoordig in Nederland. 'Be Here All Night' is de single van haar tweede album 'This Woman'.

UGO. De muziek van de Delftse formatie UGO, een verwijzing naar de schrijver en rechtsgeleerde Hugo de Groot (1583-1645), laat zich omschrijven als stevige, harmonieuze rock/ pop. Kor van Velzen ('vader van’) schreef samen met singer-songwriter Gert-Jan Danenberg de nummers van het album 'View of Delft'.

Op 3 mei in het Muziekcafť: Tim Akkerman, The Kik, Stefany June en Heavylight.

Verwacht: Bo Saris, Happy Camper, Anthony's Putsch, Blaudzun, Color Reporters, Emma Stevens, Van Geeft 'M, House of Hats en Rina Mushonga.

Muziekcafť: iedere zaterdag op Radio 2 van 16.00 - 18.00 uur, live vanuit Podium De Vorstin in Hilversum.

Muziekcafe

Vind je dit programma ook leuk? 

Laatste reacties

22-03-2014 12:48 door Bert De Graaff

Speciaal voor Alida: DUSTIN TEBBUTT†is singer/songwriter, komt uit AustraliŽ, woonde 2 jaar in Zweden en schreef daar de single en het gelijknamige album 'The Breach'. Nu op tournee in Ne...

03-03-2014 16:13 door alida

Ik heb zaterdag 1 maart j.l mooie muziek gehoord bij muziekcafe, ik weet alleen de naam van de band niet meer, volgens mij kwamen ze uit australie. Wie kan me aan de naam helpen?

26-02-2014 09:24 door Eddy Taatgen

Hallo! Lees ik hier dat The South komt, geweldig! Zal daar dan als The South's (Nederlands)-number one fan en vriend van de band zeker aanwezig zijn. Het werd ook tijd dat Nederland weer eens ken...

20-02-2014 14:01 door Patrick Westbroek

Dat vraag ik me ook af. Waar is Level42 gebleven?

08-02-2014 17:47 door Ronald Nijenhuis

Waar is Level 42 gebleven?

Abonneer je op de podcast

Abonneer je op de podcast en ontvang iedere week gratis de laatste uitzending in je podcastreader.

Volledige uitzendingen:

Abonneer via iTunes (voledige uitzendingen)

Losse uitzending items:

Abonneer via iTunes (losse items)

Heb je een ander podcast programma? Kopieer de volgende link en plak hem in je podcastreader:

Volledige uitzendingen:

http://www.tros.nl

Losse uitzending items:

http://radiobox2.omroep.nl/rss/audiofragments/programme/347.rss

Sluiten