Ontdek Omroep.nl

Gouden Uren

|Actueel

Door: Daniël Dekker
Volgende uitzending: 24 juli van 09:00 tot 12:00 uur.
radio2, Door: Daniël Dekker - http://www.tros.nl/tros-radio-tips/gouden-uren/

De beste muziek tussen 09:00 en 12:00! Met iedere dag de Gouden Uren Quiz. Geef je hier op!

DE GOUDEN UREN QUIZ

Wil je meedoen met de quiz? Geef je dan tijdens de uitzending van Gouden Uren op via 2222!

Deze week o.a. de volgende prijzen te winnen:
2 kaarten voor de film "Dawn Of The Planet Of The Apes", dvd "Rolling Stones - Gimme Shelter", boek van Novak Djokovic "Eten Om Te Winnen", de cappuccino Maker Deluxe, een weerstation, boek van Simone van der Vlugt "Vraag Niet Waarom". De cds "Herinneringen - Het Beste van NIck & Simon", Blof "In Het Midden Van Alles", "De Beste Zangers Van Nederland (seizoen 6)",Gers Pardoel "De Toekomst Is Van Ons" of Sam Smith "in The Lonely Hour!

Heb je alle vragen goed dan maak je deze week kans op kaarten voor de concerten van Tim Knol & Marike Jager op 3 augustus, Wolter Kroes op 11 september in Caprera in Bloemendaal, een Classic Super Juicer, een IENS Restaurant Cadeau tw van 50 euro of 2 kaarten voor het Dutch Valley Festival in Spaarnwoude op 9 augustus!

Gewoon meedoen dus! Sms tijdens de uitzending het woordje Quiz met je naam naar 2222.

De Gouden Uren Sniphit

In de Sniphit deze week het album te winnen van: GEORGE EZRA - WANTED ON VOYAGE

Hij is 20 jaar oud, maar klinkt als 50. En dat is een compliment. De stem van George Ezra klinkt even korrelig en doorleefd als die van zijn twee grootste voorbeelden: Bob Dylan en Woody Guthrie. Een geboren troubadour naar wiens verhaal je wel moét luisteren.

De carrière van de Britse singer-songwriter heeft een enorme vlucht genomen vanaf het moment dat hij zijn eerste single 'Budapest' uitbracht. De single wordt een enorm succes. Begin januari geeft hij een geweldig optreden op het Eurosonic Noorderslag festival en twee maanden later een uitverkochte show in Paradiso.

Daarnaast wordt hij genomineerd voor de titel 'Sound of 2014' van de BBC. Deze lijst bestaat uit artiesten waar we volgens de BBC het aankomende jaar veel van gaan horen. Na het uitbrengen van 2 EP's kwam eind juni dan eindelijk zijn debuutalbum 'Wanted on Voyage' uit.

George begon eind vorig jaar aan de plaat: "Het is zeker een vrolijk album. Waarschijnlijk komt dat omdat het zo leuk was om te maken", vertelt Ezra over de plaat. Weet jij het antwoord op de sniphit van vandaag? Sms je oplossing dan naar 2222... kom je in de uitzending dan is het album Wanted On Voyage van George Ezra voor jou!

Foto galerij TROS Gouden Uren

Vind je dit programma ook leuk?