Ontdek Omroep.nl

Gouden Uren

|Actueel

Door: DaniŽl Dekker
Volgende uitzending: 25 april van 09:00 tot 12:00 uur.
radio2, Door: DaniŽl Dekker - http://www.tros.nl/tros-radio-tips/gouden-uren/

De beste muziek tussen 09:00 en 12:00! Met iedere dag de Gouden Uren Quiz. Geef je hier op!

DE GOUDEN UREN QUIZ

Deze week in de quiz te winnen: 2 kaarten voor de film "The Other Woman", dvd: "The Hobbit: The Desolation Of Smaug", boek: de nieuwste thriller van Nicci French: "Donderdagskinderen", dvd: "Bro's Before Ho's", een classic radio, boek: thriller "Kortsluiting" van Jeroen van Inkel, X mini UNO speaker, cd en dvd van "The Ladies of Soul - Live At The Ziggodome". De cd's "Zo Van Ah Yeah" van Nielson, "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc, "If You Wait" van London Grammar.

Heb je nu alle drie vragen goed dan maak je deze week kans op 2 kaarten voor Cirque Du Soleil met KOOZA op 27 april in Amsterdam, een e-reader, 2 kaarten voor Wouter Hamel op 30 mei in Paradiso in Amsterdam en 2 kaarten voor de Toppers in mei in de Amsterdam Arena!! Gewoon meedoen dus!

De Gouden Uren Sniphit

Je hoort deze week iedere dag een liedje uit een bepaald decennia! Weet jij welk liedje het is, sms de oplossing dan naar 2222. Kom je in de uitzending dan is het album “Inside Outside" van Novastar voor jou!  

NOVASTAR – INSIDE OUTSIDE Kwaliteit kost tijd. En in het geval van Joost Zweegers (Novastar) bedraagt deze precies zes jaar oftewel: de tijd die Joost nodig had om aan de opvolger van het gelauwerde ‘Almost Bangor’ (uit ’08) te werken. Zijn langverwachte vierde album verscheen in maart en kreeg de titel ‘Inside Outside’ mee. Hiervoor strikte hij een producer van formaat: de Britse John Leckie die o.a. de knoppen in de perfecte stand draaide op ‘The Bends’ (Radiohead), het gelijknamige debuut van The Stone Roses alsook ‘Showbiz’ en ‘Origin of Symmetry’ van Muse. Maar met John Leckie vond Joost bovenal een muzikale soulmate met wie hij zijn liefde voor Britse pop en songs met grootse refreinen maar kleine emoties kon delen. Het resultaat werd ‘Inside Outside’: een gloedvol album dat een bijna broeierige sfeer uitademt.  

Foto galerij TROS Gouden Uren

Vind je dit programma ook leuk?