Ontdek Omroep.nl

Gouden Uren

|Actueel

Door: Daniël Dekker
Volgende uitzending: 29 augustus van 09:00 tot 12:00 uur.
radio2, Door: Daniël Dekker - http://www.tros.nl/tros-radio-tips/gouden-uren/

De beste muziek tussen 09:00 en 12:00! Met iedere dag de Gouden Uren Quiz. Geef je hier op!

DE GOUDEN UREN QUIZ

Deze week o.a. in de quiz te winnen:

2 Kaarten voor de film SIN CITY: A DAME TO KILL FOR, de X Mini Uno Speaker, een strandtas met strandspullen, diverse dvd's, cd's van Michael Jackson, 2cdbox "After The Storm - 40 Feel Good Country Ballads", Sam Smith, Dotan en John Legend.

Heb je alle vragen goed dan deze week prachtige BONUS prijzen: 4 kaarten voor het concert  Beste Zangers Van Nederland, een Silver Ice Crusher, 2 kaarten voor een concert van Paul de Munnik in TIvoli in Utrecht, een fashioncheque tw van 50 euro of 2 kaarten voor het concert van André Rieu in Ziggodome in Amsterdam. 

Gewoon meedoen dus! Sms tijdens de uitzending het woordje Quiz met je naam naar 2222.

De Gouden Uren Sniphit

In de Sniphit deze week het album te winnen van: JAN SMIT – “JIJ & IK”

Jan Smit, zondermeer behorend tot de meest populaire zangers van Nederland, komt op zijn nieuwe album met twaalf nieuwe liedjes, die hij voor het overgrote deel zelf heeft geschreven. Het is de feitelijke opvolger van het platina album Vrienden, dat in 2012 uitkwam, en goed was voor platina en drie nummer één hits. Tussendoor verschenen nog de Live in Ahoy cd en dvd en, eind 2013, Unplugged – de Rockfield Sessies de cd/dvd met ouder werk in een nieuw jasje.??Jij & Ik is uiteraard gevuld met een stel vrolijke, zeer meezingbare up tempo nummers, waarbij er daarnaast echter ook ruimte voor inhoudelijk meer serieuze nummers.? 

Weet jij het antwoord op de sniphit van vandaag? Sms je oplossing dan naar 2222…kom je in de uitzending dan is het album Jij & Ik van Jan Smit voor jou!

Foto galerij TROS Gouden Uren

Vind je dit programma ook leuk?