Ontdek Omroep.nl

Gouden Uren

|Actueel

Door: DaniŽl Dekker
Volgende uitzending: 21 augustus van 09:00 tot 12:00 uur.
radio2, Door: DaniŽl Dekker - http://www.tros.nl/tros-radio-tips/gouden-uren/

De beste muziek tussen 09:00 en 12:00! Met iedere dag de Gouden Uren Quiz. Geef je hier op!

DE GOUDEN UREN QUIZ

Deze week o.a. in de quiz te winnen:

DVD: 3 Day's A Kill, DVD: Rolling Stones, CD'S van o.a.: Marco Borsato, Paolo Nutini, en Colplay. Ook geven we een handige cappuncino maker weg. En heb je alle drie de vragen goed? Dan maak je o.a. kans op: 50 euro, kaarten voor The Golden Earring, een Ereader, en velen andere prijzen!

Gewoon meedoen dus! Sms tijdens de uitzending het woordje Quiz met je naam naar 2222.

De Gouden Uren Sniphit

In de Sniphit deze week het album te winnen van: ERIC CLAPTON & FRIENDS – THE BREEZE: APPRECIATION OF JJ CALE

In juli 2013 overleed J.J. Cale. Exact een jaar na dato verschijnt het eerbetoon van een aantal van 's werelds grootste gitaristen, onder aanvoering van Eric Clapton.   Op The Breeze: An Appreciation Of JJ Cale roept Clapton de hulp in van eensgezinde snaarvirtuozen als Tom Petty, John Mayer, Mark Knopfler en Don White. Ook Willie Nelson zingt mee, evenals Christine Lakeland, op het door haar geschreven Crying Eyes. Ieders zang- en gitaarstijl complimenteert de compositie.   Op het album zijn songs opgenomen als “The Breeze” (Clapton), “Magnolia” (Clapton, Mayer), “I Got The Same Old Blues” (Clapton, Petty), “Starbound” (Nelson). Ook twee niet eerder uitgebracht songs staan op de cd, namelijk “Someday” met Knopfler en “Train To Nowhere” met Knopfler, White en Clapton.  

Weet jij het antwoord op de sniphit van vandaag? Sms je oplossing dan naar 2222…kom je in de uitzending dan is het album Eric Clapton & Friends voor jou!

Foto galerij TROS Gouden Uren

Vind je dit programma ook leuk?