Ontdek Omroep.nl

Gouden Uren

|Actueel

Door: DaniŽl Dekker
Volgende uitzending: 21 april van 09:00 tot 12:00 uur.
radio2, Door: DaniŽl Dekker - http://www.tros.nl/tros-radio-tips/gouden-uren/

De beste muziek tussen 09:00 en 12:00! Met iedere dag de Gouden Uren Quiz. Geef je hier op!

DE GOUDEN UREN QUIZ

Wat een prijzen deze week in de quiz!! Te winnen: dvd's van "Last Vegas", "The Fifth Estate", "Prisoners" en "The Butler! Cd's "Racine Carre" van Stromae, "Irrational" van Miss Montreal, "Passing Through" van Chef'Special, een Skerryvore pakket met 2 cd's  + 2 kaarten voor het concert van 19 april in Podium De Duycker te Hoofddorp.

Een schoenpoetsset, een weerstation, een dressingmixer, een wijntas, het boek "De Kraamhulp" van Esther Verhoef of een vetanalysator bodycontrol!

Heb je alle vragen goed dan hebben we deze week: kaarten voor het concert van Wouter Hamel in Tivoli in Utrecht, de Fashioncheque, kaarten voor Racoon op 24 april in de HMH in Amsterdam, 2 kaarten voor het Dutch Valley Festival in Spaarnwoude op 9 augustus of 2 kaarten voor het concert van Katie Melua op 23 april in Haarlem!

Gewoon meedoen dus! Sms tijdens de uitzending je naam en het woordje quiz naar 2222 en misschien zijn al die prijzen voor jou!

De Gouden Uren Sniphit

“Symphonica” van George Michael  Weet jij welk liedje het is, sms dan naar 2222 of bel 0800-1122. Kom je in de uitzending dan is het album " “Symphonica” van George Michael voor jou!

George Michael is, vanaf het prille begin van Wham! in de ‘80’s tot aan zijn succesvolle solocarriere, altijd een baanbrekend artiest geweest met een stem, die je uit duizenden herkent. Symphonica is zijn zesde solo-album en werd opgenomen tijdens de gelijknamige tournee van George Michael, waarbij hij samen met een symfonie orkest in Europa’s meest prestigieuze zalen optrad.

Symphonica bevat een aantal opnieuw gearrangeerde en liefdevol uitgevoerde George Michael klassiekers, maar ook Wham! songs en een aantal interpretaties van songs van George’s favoriete artiesten. Het album werd geproduceerd door de legendarische Phil Ramone. Later bleek, dat dit Ramone’s laatste productie zou zijn: de producer overleed in maart 2013. George’s prachtige vocalen, gecombineerd met het indrukwekkende geluid van het orkest, zorgen voor een ultieme uitvoering van bewezen hits en klassiekers.

Foto galerij TROS Gouden Uren

Vind je dit programma ook leuk?