Ontdek Omroep.nl

Flikken Maastricht

|Actueel

Vrijdag om 20:30 uur op Nederland 1

Flikken Maastricht smartphone cover winnen?

Seizoen 8 van Flikken Maastricht is nu al het best bekeken seizoen ooit van de serie. Beantwoord de prijsvraag en win een telefoonhoesje van Flikken Maastricht!

Vrijdag 18 april 20.30 uur Ned. 1 aflevering 6: Privé

Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar ook weer de man voor de deur aan. Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Als Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective telkens schimmiger. De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader.

Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan. Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Dan komen ze in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuit gaat. De zaak lijkt opgelost, maar zo eenvoudig blijkt dat niet. De jongen klaagt namelijk Esmee en Romeo aan. Wolfs botst met de advocate van Fleur die de zitting aan het voorbereiden is en zijn ideeën voor de verdedigingsstrategie niet ziet zitten.

Met: Kiki Classen, Henk Poort, Rik Hoogendoorn 

Vrijdag 11 april 20.30 uur Ned. 1 Afl. 5: Djellaba

Na een moskeebezoek wordt een oudere man, in djellaba gekleed, op straat neergeschoten. Bij zijn lijk staan een paar onduidelijke cijfers. Het is niet de eerste keer dat een moslim, naar het lijkt willekeurig, wordt neergeschoten. In een naburige stad is het ook gebeurd. Als Wolfs en Eva onderzoek doen op de plaats delict merken ze dat ze er nog een probleem bij hebben: het slachtoffer is de vader van Coscun Hamza. Die staat aan het hoofd van de Hamzaclan, een familie die drugs verhandelt en aanvoert. Natuurlijk wil ook Coscun weten wie zijn vader heeft vermoord en Wolfs en Eva doen er alles aan de dader als eerste te vinden. Het spoor leidt ze naar Gabriel, een ex-commando die in Afghanistan gediend heeft.

Marion en Romeo krijgen te maken met een dochter die hun hulp inroept. Zij vermoedt dat de verzorgster van haar vader misbruik van zijn dementie maakt om zijn geld te verduisteren. 

Met: Martijn Nieuwerf, Ali Cifteci, Tibor Lukács, Dolf de Vries. 

Vrijdag 4 april 20.30 uur Ned. 1: Aflevering 4: Mineur

De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk.

Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die ze niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Met: Martijn Nieuwerf, Tibor Lukács, Ellen ten Damme, Terence Schreurs

Vrijdag 28 maart 20.30 uur Ned. 1 Aflevering 3: Verraad

Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal waar de Maastrichtse heroïne dealende familie de Hamza's bij betrokken zijn. Het lijkt erop dat ze geript zijn door hun klanten en daarbij is de veiligheidsman van de familie Hamza vermoord.

Wolfs en Eva zoeken uit wat er gebeurd is, maar worden flink gehinderd door de Hamza's die zelf achter de daders aan gaan. De vraag is alleen of ze wel beroofd zijn of dat het motief ergens anders gezocht moet worden.

Romeo en Marion worden door een vader te hulp geroepen. Zijn dochter durft niet meer naar school, omdat er nep naaktfoto's van haar op populaire sites gezet zijn. De dader lijkt een schoolgenoot te zijn die zelf de nodige problemen heeft. Eva maakt kennis met David Boesmeer, een trauma psychiater bij wie ze onder behandeling moet. Dat botert niet direct, omdat ze helemaal geen zin heeft haar hart te luchten.

Met: Martijn Nieuwerf, Ali Cifteci, David Boesmeer, Sinan Eroglu, Steye van Dam

Vrijdag 21 maart 20.30 uur Ned. 1 Aflevering Vlucht

Nadat Eva de Officier van Justitie Jens Bols heeft geholpen en verraden, moet ze terug naar de gevangenis. Daar schuilt het gevaar dat ze weer wordt aangevallen en dat maakt dat ze onder enorme druk komt te staan. De opgejaagde Wolfs is ondertussen nog steeds van plan om Fleur in veiligheid te brengen. Hij gaat zelfs zo ver dat hij z'n ex, de moeder van Fleur, om hulp vraagt. Zijn plan lijkt te gaan lukken, maar Bols doet er alles aan hem voor die tijd te vinden. Het leidt tot een kat en muis spel op de luchthaven van Brussel.

Ook Romeo en Marion zijn hun leven niet zeker. Ze worden gegijzeld door de vader van het in elkaar geslagen meisje. Hij brengt Mechels in het nauw; hij wil dat ze de dader die in de cel zit aan hem uitlevert in ruil voor het leven van haar agenten.

Met: gastrollen van: Martijn Nieuwerf (Jens Bols), Maud Dolsma (Fleur Wolfs), Marjolein Beumer, Finn Poncin, Kenan Raven.

Vrijdag 14 maart 20.30 uur Ned 1 Aflevering Dilemma

Wolfs staat voor een dilemma, hij moet kiezen tussen het redden van Eva of zijn dochter Fleur. Een onmogelijke keuze die nog lastiger wordt als Officier van Justitie Jens Bols opduikt. Hij is ervan overtuigd dat niet Eva maar Wolfs verantwoordelijk is voor de moord op De Vos.

Als politievrouw is Eva haar leven in de gevangenis niet zeker. Dan staat Bols plotseling voor haar en stelt een deal voor.

Romeo en Marion worden bij een mishandeling van een jonge vrouw geroepen. Ze krijgen een van de daders te pakken, maar die weigert zijn mond open te doen. Dat heeft uiteindelijk grote gevolgen voor het team.

Deze aflevering is een week terug te zien via uitzending gemist!

Grandioze gastrollen

Flikken Maastricht gaat weer bloedspannend worden. TrosKompas sprak met aan aantal gastacteurs: Javier Guzman, Terence Schreurs, Ellen ten Damme en Henk Poort. Lees hun verhaal.

Bloopers!

Je ziet het filmpje rechts in de player

Officiële Flikken Maastricht Facebook pagina

Op de officiële Flikken Maastricht Facebook pagina vind je veel informatie, nieuwtjes en weetjes! Like de pagina en je blijft op de hoogte van het laatste Flikken Maastricht nieuws.

Like de pagina!

Flikkendag

Eind 2014 zal er weer een Flikkendag zijn. Uiteraard laten we weten als er meer nieuws is. 

Bekijk hier een sfeerimpressie van de Flikkendag in 2012.

  Flikken Maastricht - opnamen 2013

Drie nieuwe seizoenen Flikken Maastricht

Van de populaire politieserie Flikken Maastricht worden drie nieuwe seizoenen gemaakt. Jullie kunnen je verheugen op seizoen acht, negen en tien. Acteurs Victor Reinier, Angela Schijf en de rest van de cast hebben hun commitment gegeven.

"Dat we drie nieuwe seizoenen gaan maken voor Nederland 1, getuigt van grote waardering voor de acteurs en de makers. Het is uniek dat er tien seizoenen van een dramaserie worden gemaakt en wat mij betreft blijft het daar niet bij", aldus Remco van Leen, programmadirecteur TV bij de TROS.

Marcel Peek, netmanager Nederland 1: "Nederlands drama is een belangrijk speerpunt van de publieke omroep. Ik ben heel blij dat de beste politieserie van eigen bodem ook de komende jaren op Nederland 1 te zien zal zijn."

De afgelopen weken heeft elke aflevering van Flikken Maastricht ruim 2 miljoen kijkers getrokken. Met ruim 65.000 volgers op Facebook en een zeer actieve achterban, is de serie mateloos populair.

Het achtste seizoen van dé misdaadserie van eigen bodem, Flikken Maastricht is vanaf 14 maart 2014 te zien en wordt geproduceerd door Eyeworks.

Foto's

  Aflevering 10: Shock

  Opnames aflevering 2 seizoen 7

Verslagen

Van een aantal opnames hebben we een fotoverslag gemaakt. Wil je zien wat er zoal nodig is om bepaalde scènes te draaien of wat er achter de schermen is gebeurd? Ga dan naar het overzicht.

 Afleveringen Flikken Maastricht 

 Rondleiding en antwoorden 

 Previews 

 Exclusieve fragmenten 

In de webwinkel

Neem een kijkje in de TROS-webwinkel voor meer Flikken Maastricht. Klik hier!

Laatste reacties

15-04-2014 03:39 door alexander gerritsen

Hoi Ageneta Rolfes, dat vind ik niet het zijn gewoon Victor Reinier en Angela schijf en de andere acteurs gewoon heel goed en flikken Maastricht is geweldigen. Dat vind ik zelf dan en verder ieder ...

14-04-2014 21:30 door Daniel

Het blijft een leuke en spannend serie om naar te kijken, toch wel een van de beste op de Nederlandse televisie momenteel. Het is alleen jammer dat t.o.v. voorgaande seizoenen het tempo vrij laag lig...

14-04-2014 11:09 door Frank

Weet iemand wat van de stoelen die bij de psychiater staan? Waar te koop of merk?

13-04-2014 19:11 door c e

Wat erg dat Eva in de afl. Djeballa op de stoel van de psycholoog zegt dat ze 'zich aan hem irriteert!' je ergert je ergens aan en iets irriteert je. Slecht slecht Nederlands!!! kan ze zelf ...

13-04-2014 18:55 door agneta rolfes

Kunnen onze acteurs nu eens kijken hoe er in Scandinavië wordt geacteerd? Daar valt nog veel van te leren. Vooral Ria Eimers ( Frieda Mechels) acteert heel slecht. Je schaamt je dood voor het abomina...

Twitter

Ik vind dit programma leuk. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De TROS Nieuwsbrief is een wekelijkse e-mail service van de Grootste Familie van Nederland. Hierin vindt u nieuws over radio en tv uitzendingen, presentatoren, achtergrondinformatie over programma’s , activiteiten en evenementen en speciale acties, publieksoproepen, optredens, prijsvragen en exclusieve video- en fotoverslagen.

Sluiten